Delta via Blomsterfonden

Du kan delta i sorgen genom att göra en inbetalning till Blomsterfonden. En inbetalning ges till de anhöriga som ser att du kommer ihåg dem. Blomsterfonden stöder församlingens verksamhet t.ex. med material till klubbar och grupper, inventarier som inte ryms med i budgeten.

Vid servicehuset bakom kyrkan finns en svart postlåda. Där kan man med fördel lämna in minnesadresserna så hittar de säkert fram till de anhöriga. Gäller förstås oavsett vilket ändamål inbetalningarna går till! Lämna gärna bilen på parkeringen framför kyrkan, för att undvika för mycket trafik längs den mycket smala lilla vägen.

Köp i Esse

Du kan köpa en inbetalning i affären, banken, Petterssons trädgård. Också Johanssons begranvingsbyrå säljer adresser.

Eller direkt från församlingens kansli

Köp via nätet

Nu kan du enkelt också göra en inbetalning via nätet. Vi ordnar så att inbetalningen kommer till en begravning i Esse kyrka / kapell. Eller så kan vi posta den till den adress du önskar.

Vi skriver ut adressen i den form vi får in uppgifterna så var noga när ni fyller i beställningen.

Gör en inbetalning här.

Esse församlings blomsterfond