Webbkyrkan

Du kan lyssna på gudstjänsterna från kyrkan via webben. Om länken inte öppnas, kontrollera så du har nerladdat ett insticksprogram så du kan lyssna på filer. Vi rekommenderar WinAmp eller Windows Media Player. Av upphovsrättsliga skäl kan inte konserter sändas på webben.

I Esse kyrka hålls gudstjänsterna vanligen kl. 10 varje helgdag. Men t.ex. familjegudstjänster eller konfirmationer kan hållas någon annan tid och också sommartid kan tiderna variera. Då en gudstjänst hålls på annan plats än kyrkan sänds den inte på webben. Då kan du lyssna till någon av de andra församlingarnas gudstjänster.

Esse kyrka i vinterskrud
Esse kyrka

Fördjupa din tro

Vad innebär det att vara kristen? Vad går den kristna tron ut på?

Några svar på de här frågorna kan du få via länkarna här under. Genom att delta i gudstjänster och samlingar får du höra det kristna budskapet och lära dig mera om den kristna tron. Du är alltid välkommen att vända dig till församlingens anställda om du har frågor om tron och det kristna livet!

På internet finns mängder med information om kristen tro. Några av länkarna nedan går till webbsidor som kan ge svar på frågor och ge möjligheter till fördjupning i den kristna tron.