Körer och musikgrupper

Ändringar i  körernas övningsschema kan uppstå. Kontakta kantor Bill Ravall eller församlingskansliet om du har frågor om körerna!

Församlingskören övar onsdagar kl 18 i församlingshemmet. Terminsstart on 5.9 kl. 18.

GloriEss, en kör för alla, övar torsdagar kl 17 i församlingshemmet. Terminsstart to 6.9 kl. 17.

Pensionärssångarna träffas vissa fredagar kl 15 i Essehemmet. Följ med annonsering i Kyrkpressen, samt evenemangen på webben! Höstens första träff blir fr 7.9 kl. 15.

Barnkören övar i församlingshemmet onsdagar kl. 15.15. Terminsstart on 5.9 kl. 15.15.

Ungdomskören övar i församlingshemmet torsdagar kl. 18. Terminsstart to 6.9 kl. 18.

GloriEss är en grupp för dem som inte tidigare sjungit i kör tillsammans med andra.