K 12

Goda nyheter för dig som går i femman eller sexan! I vår startar K12! På K12 kan man komma om man fyller 12 år under 2018 eller är äldre. Vi samlas en fredagskväll per månad och gör något roligt tillsammans! Vanligtvis börjar vi ca kl. 18.

Vårens och sommarens datum och program:

9.3 Pimpelkväll vid Nådjärv. Samling kl. 17.30. Ta gärna med egen utrustning, med det finns också att låna. Ta också med matsäck och korv att grilla om du vill det.

6.4 Innebandy i Överesse skola. Ta med dricksflaska och lämpliga kläder. Kvällen avslutas i Fyren.

4.5 Kort vandring och överlevnadssnack med Mattias Kanckos. Gemensam start vid församlingshemmet kl. 18. Vi samåker till startplatsen för vandringen. Ta med egen matsäck och korv om du vill grilla.

8.6 Hamburgarkväll i församlingshemmet

6.7 Volleyboll vid församlingshemmet

3.8 Beachparty vid Nasa

Närmare info kommer också på ungdomarnas instakonto esse_fyren.

Vill du vara med?

Sänd ett meddelande till ungdomsledare Joanna på tfn 0403100455 så kommer du att få info inför varje samling!

Hoppas vi ses!

K12, för dig som går i femman och sexan