Nådjärv sjö
Vuxna

Gemenskap för alla

Vi vill att församlingen är en gemenskap för och med alla medlemmar. Det skall finnas plats för olika gåvor och resurser. Dem kan vi dela med oss av och använda. Man måste inte heller vara medlem för att kunna delta i församlingens verksamhet.

Ibland kan också ens egen livssituation vara stressig och besvärlig. Då skall man också få känna att man har en plats i församlingen. Man får "bara vara" med och vila ut i församlingens gemenskap.

Parafton

Imagine a world where no music was playing
Then think of a church where nobody's praying
If you've ever looked up at a sky with no blue
Then you've seen a picture of me without you

Ta tillfället i akt och kom på en dejt med din andra hälft! Lördagen den 7.10 kl. 18 blir det parafton i församlingshemmet. Vi äter god mat, bl.a pretzels med ost, pastrami och gräddpotatis, och naturligtvis kaffe och apfelstrudel. Menyn går under temat "Oktoberfest".

Undervisningen hålls av församlingspastor Jan-Gustav Björk och för musiken står kantor Bill Ravall samt "the Rapids Family" med Malin och Jonas Forsblom.

Anmäl er senast fredagen den 29.9 till Barbro på telefon 040 3100 458. Meddela också om eventuella dieter på samma gång! Priset för kvällen är 30 € /par.

Välkommen!

höstlöv